نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران
محورهای کنگره:
تکنولوژی مواد غذایی
-روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
-روش های نوین پایش کیفیت
-ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
-کاربرد اشعه ماوراء بنفشُ مایکروویو و اشعه مادون قرمز
-فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
-بسته بندی های نوین صنایع غذایی
-فرآوری پسماندهای کشاورزی
-تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
-راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
-روش های نوین نگه داری مواد غذایی
-کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
-استفاده از روش های غیر حرارتی در فراوری مواد غذایی
-غنی سازی مواد غذایی
-غذاهای فراسودمند
میکروبیولوژی مواد غذایی
-ایمنی مواد غذایی
-پری بیوتیک و پروبیوتیک
مهندسی صنایع غذایی
-مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
-مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
-بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
-کاربرد شبکه های عصبی، الگوریتم ژنتیک و پردازش تصویر در صنایع غذایی
شیمی مواد غذایی
-شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
-گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
-سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
-مباحث نوین در صنایع غذایی
-فرآورده های غذایی ارگانیک
-نانو فناوری در صنایع غذایی
-کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی