کنفرانس فناوری های نوین در بسته بندی های پلیمری
درباره کنفرانس
امروزه چالش هایی چون رشد روز افزون جمعيت و افزایش گرسنگی در سطح جهان، نابودي محیط زیست و منابع طبیعی، خشکسالی و کمبود آب در کشور، در دسترس نبودن منابع تازه غذايي در حد کفایت، مشکلات توزيع و حمل و نقل، باعث شده است تا موضوع امنیت غذایی به یکی از مهمترین مسایل جوامع بشري تبدیل شده و تأمین امنیت غذایی جامعه، به یکی از شرایط اصلی تحقق امنیت ملی و از ارکان توسعه اقتصادي کشور بدل گردد.
هم اکنون لزوم توسعه امکانات صادرات مواد غذائی در راستای ارز آوری، اشتغالزائی و توسعه پایدار اقتصادی کشور و همچنین الزام تولیدکنندگان به رعایت استانداردهاي بين المللي در بسته بندي مواد غذایی و دارويي و نیاز به استفاده از بسته بندی های خاص برای صادرات اين محصولات، استفاده از فن آوريهاي نوين بسته بندي را در رقابت با تولیدکنندگان سایرکشورها امري گريز ناپذير نموده است.
درهمین راستا این کنفرانس در نظر دارد تا با توجه به نقش كليدي پليمرها به عنوان يكي از عناصر فناوریهای نوین بسته بندی، ضمن معرفی جایگاه فناوری های نوین بسته بندی در کشورهای پیشرفته و ارائه راهکارهای مورد نیاز در پیشبرد این فناوری ها در صنایع ایران، در قالب گردهمائی های سالانه با حضور برترین برندهای جهان در حوزه مواد اولیه ، ماشین آلات، تجهیزات و خدمات بسته بندی های پلیمری، از یک سو وکارشناسان و مدیران سازمانها و صنایع مرتبط کشور از سوی دیگر، به بحث و تبادل نظر درخصوص آخرین تحولات و معرفی جدیدترین فناوریهای بسته بندی های پلیمری در جهان بپردازد.
اهداف
آشنايي با جدیدترین مواد پليمري توسعه يافته براي استفاده در صنايع بسته بندي
آشنایی با فناوری های نوین در تولید بسته بندی های پلیمری
معرفي ويژگيهاي مواد پليمري مورد نياز در صنايع بسته بندي غذا و دارو
معرفي استانداردهاي بين المللي صنايع غذا و دارو در جهان و جايگاه آن در ايران
تاکید بر نقش فناوريهاي بسته بندي درتامین امنیت غذائی، بهداشت جامعه و توسعه اقتصاد كشور
فراهم نمودن زمينه¬ی جذب نیازهای صنایع داخلی درخصوص بسته بندیهای پلیمری
سرفصل های علمی
• انتخاب مواد و طراحي فرمولاسيون آميزه هاي پليمري در صنایع بسته بندي
• پتانسيل هاي توليد پليمرهاي پايه و افزودني های مورد نیاز در صنایع بسته بندی
• ماشین آلات و فرآيندهاي توليد محصولات بسته بندي پليمري و صنايع تبديلي
• اقتصاد بسته بندي
• روشهاي كنترل كيفي و استاندارهاي بين المللي
• روشهای جدید بسته بندی مواد پروتئینی (گوشت، مرغ، ماهی)
• روش های جدید بسته بندی مواد داروئی، بهداشتی و آرایشی
• ملزومات بسته بندی مواد غذائی با ماندگاری بالا
• بسته بندی های هوشمند و خودپايش
• بسته بندی مواد غذایی با اتمسفر اصلاح شده
• بسته بندي هاي مقاوم در برابر آلودگي ها، شرايط فيزيکي و محيطي
• بسته بندي هاي اتمسفر تعادلی جهت سبزی و میوه