SliderSliderSlider
ایونت رو

 

کد رویداد : 14201              
وضعیت : برگزار شده
تاریخ شروع : جمعه 13 اسفند 95 Fri 03 March 17
تاریخ پایان : جمعه 13 اسفند 95 Fri 03 March 17
قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از برگزار کننده و منبع رویداد، استعلام نمایید.
کشور، شهر و محل برگزاری :
آسیا، خاورمیانه، ایران، استان مازندران، بابلسر - هتل بین المللی میزبان
Asia, Middle East, Iran, Mazandaran Province
سطح برگزاری : داخلی، ملی
برگزارکننده : مرکز آموزش علمی کاربردی میزبان
اطلاعات تماس : 011-32475115 و 09118507072 و saed.bahmani@gmail.com 09118507072 091
منبع ذکر رویداد : سایت دبیر خانه همایش( www.tftconf.ir )

علوم و صنایع غذایی:
- فرآورده های دام، طیور، آبزیان، کشاورزی و باغبانی
- روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک، و پروبیوتیک و امنیت غذایی
- استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کنترل آلاینده‌های زیست محیطی غذا
- آلاینده‌ها، باقیمانده‌ها و موانع صادرات
- افزودنی‌های مواد غذایی وروش‌های کاهش آنها
- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- بهره‌وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- صنایع فرآورده‌های لبنی
- صنایع فرآورده‌های گوشتی
- صنایع فرآورد‌ه های غلات
- صنایع بسته بندی مواد غذایی
گردشگری:
- غذا و گردشگری پایدار
- غذا و گردشگری فرهنگی
- بازاریابی و گردشگری غذا
- غذا و گردشگری سلامت
- غذای بومی و توسعه مقصد

آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات: 27 بهمن ماه ۹۵
اعلام نتایج داوری مقالات: 29 بهمن ماه ۹۵
آخرین مهلت ثبت نام: 4 اسفند ماه ۹۵
آخرین مهلت ارسال اصل مقالات: 7 اسفند ماه ۹۵

ایونت رو عضویت در ایونت رو گزارش اطلاعات اشتباه

رویداد های مرتبط


تذکر: قبل از هرگونه برنامه ریزی برای حضور و یا اقدامی در رابطه با رویدادها، از مسئولین برگزاری، صحت اطلاعات، شامل زمان، مکان و... را پیگیری نمایید.