همایش ملی صنایع لبنی، سلامت و امنیت غذایی
محورهای همایش
کاربرد فن آوریهای پیشرفته و نانو تکنولوژی در صنایع شیر
پیشرفتهای اخیر در بسته بندی نوین فراورده های شیری
تولید فراورده های شیری فراسودمند ، پرو بیوتیک ، سین بیوتیک و ....
افزایش ماندگاری فراورده های شیر با استفاده از با کتریو سینها و نگهدارنده های طبیعی
صنعتی کردن فراورده های شیری سنتی ایران
افزایش تنوع فراورده های شیری با تولید محصولات جدید
عوامل تهدید کننده ایمنی فراورده های شیری سنتی و صنعتی
یافته های نوین در زمینه ارزش تغذیه ای و فراسودمندی شیر و فراورده های آن
کنترل کیفیت و روشهای جدید آنالیز محصولات شیری
دبیر علمی : جناب آقای عباس جلیلزاده
دبیر اجرایی : جناب آقای حسین شیردل
آخرین مهلت ارسال مقالات:
1 تیر 1394