نخستین کنگره بین المللی تغذیه: از تحقیقات علوم پایه تا مداخلات بالینی
کد رویداد : 19619
وضعیت :
برگزار شده
تاریخ شروع :
چهارشنبه 15 شهریور 96
Wed 06 September 17
تاریخ پایان :
جمعه 17 شهریور 96
Fri 08 September 17
قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از برگزار کننده و منبع رویداد، استعلام نمایید.
کشور، شهر و محل برگزاری :
آسیا، خاورمیانه، ایران، استان خراسان رضوی، مشهد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد
Asia, Middle East, Iran, Razavi Khorasan Province, Mashhad
سطح برگزاری : داخلی، بین المللی
نوع ورودی : نیاز به ثبت نام و رزرو
منبع ذکر رویداد : سایت دبیرخانه کنگره( cong-nlrhi.mums.ac.ir )
محورهای همایش
۱- تغذیه انسانی و سلامتی
۲- مکانیسم های سلولی مولکولی در چاقی ، سندرم متابولیک و بیماریهای مرتبط
۳- طب سلولی مولکولی و بیماری های تغذیه
۴- مطالعات علوم بالینی در حوزه های ژنتیک ، تغذیه و نوتریژنتیک
۵- تغذیه بیماری های قلبی عروقی
۶- روزه داری و سلامت
۷- علوم صنایع غذایی:
– سلامت مواد غذایی
– فناوری های مواد غذایی
– شیمی مواد غذایی
– میکروبیولوژی مواد غذایی
– بیوتکنولوژی مواد غذایی
– علوم غذایی و تکنولوژی نانو