SliderSliderSlider
ایونت رو

 

کد رویداد : 20046              
وضعیت : برگزار شده
تاریخ شروع : سه شنبه 03 مرداد 96 Tue 25 July 17
تاریخ پایان : سه شنبه 03 مرداد 96 Tue 25 July 17
ساعت شروع : 15:00
ساعت پایان : 20:00
قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از برگزار کننده و منبع رویداد، استعلام نمایید.
کشور، شهر و محل برگزاری :
آسیا، خاورمیانه، ایران، استان تهران، تهران، دانشگاه علامه طباطبایی
Asia, Middle East, Iran, Tehran Province, Tehran
سطح برگزاری : داخلی
نوع ورودی : نیاز به ثبت نام و رزرو
برگزارکننده : مرکز استراتژی و توسعه علوم
اطلاعات تماس : 22254171(50خط)
منبع ذکر رویداد : سایت دبیرخانه سمپوزیوم( evand.com/ )

سخنرانان:

1- مدیریت منابع انسانی در صنعت غذا
پروفسور علیرضا یوسفی(استاد دانشگاه تهران)

2- شیوه‌های توسعه تعداد شعب رستوران‌ها
دکتر وحید ناصحی‌فر(عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)

3- برندسازی: علم ثروت آفرین
دکتر افشین گلستان(مدیرعامل مرکز استراتژی و توسعه علوم)

4- استانداردهای مدیریت کیفیت در صنعت غذا
دکتر امیر آیت‌اللهی(ناظر بنیاد کیفیت کره در سمپوزیوم)

5- فرانچایزینگ در صنعت غذا
دکتر علی رمضانی(عضو هیأت علمی مرکز استراتژی و توسعه علوم)

6- نقش شبکه‌های اجتماعی، در موفقیت صنعت غذا
دکتر بابک امیری(عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران)

7- هجوم ستاره‌ها به صنعت غذا، تهدید یا فرصت؟
دکتر مهسا کربلایی(عضو هیأت علمی مرکز استراتژی و توسعه علوم)

8- دانش بازاریابی، رمز ماندگاری(سبک‌های رستوران داری)
دکتر افشین گلستان(مدیرعامل مرکز استراتژی و توسعه علوم)

خدمات جانبی:

- بسته آموزشی
- گواهینامه معتبر از سوی بنیادکیفیت کره
-بازدید از نمایشگاه جانبی زنجیره تامین صنعت غذا
-دریافت ویژه نامه چهارمین سمپوزیوم
-تعامل با 500نفر از برترین های صنعت غذای ایران

شیوه های ثبت نام:

-1طی تماس تلفنی22254171
-2ارسال نام به سامانه پیامکی 02122254171
-3مراجعه به وبسایت و ثبت نام آنلاین

دبیرخانه:

تهران: میــــــرداماد، ابتدای خ حصاری،
مجتمع تجاری راز، طبقه اول، واحد2،
دفترمجله مدیران ارشد
22254171(50خط)
سامانه پیامک 02122254171

www.Squality.org

دانشگاه علامه طباطبایی
ایونت رو عضویت در ایونت رو گزارش اطلاعات اشتباه

رویداد های مرتبط


تذکر: قبل از هرگونه برنامه ریزی برای حضور و یا اقدامی در رابطه با رویدادها، از مسئولین برگزاری، صحت اطلاعات، شامل زمان، مکان و... را پیگیری نمایید.