SliderSliderSlider

 

کد رویداد : 33342              
وضعیت : برگزار شده
تاریخ شروع : چهارشنبه 29 آبان 98 Wed 20 November 19
تاریخ پایان : پنج شنبه 30 آبان 98 Thu 21 November 19
قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از برگزار کننده و منبع رویداد، استعلام نمایید.
کشور، شهر و محل برگزاری :
آسیا، خاورمیانه، ایران، استان تهران، تهران،
Asia, Middle East, Iran, Tehran Province, Tehran
سطح برگزاری : داخلی، ملی
نوع ورودی : نیاز به ثبت نام و رزرو
برگزارکننده : مجتمع آزمایشگاهی زکریای رازی واحد علوم و تحقیقات تهران
اطلاعات تماس : ۰۲۱۴۴۸۶۸۴۴۶ ایمیل: HalalFood@Srbiau.ac.ir
منبع ذکر رویداد : سایت دبیرخانه کنگره( http://halalfood.srbiau.ac.ir )

 غذای حلال

زمان برگزاری اولین کنگره ملی غذای حلال؛ تهران - در محل تهران - در تاریخ 29  و 30 آبان ماه 98 میباشد .

محور های کنگره:

غذای حلال و تاثیر آن بر کیفیت مواد غذایی
شناسایی و تجزیه غذای حلال
حلال در صنعت شیلات
حلال در محصولات بیولوژیک
آزمایشات تشخیصی مدرن در فرآورده‌های حلال
افزودنی‌های خوراکی و غیر خوراکی حلال و حرام
بیوتکنولوژی و غذای حلال
ذبح شرعی و دیدگاه اسلام
اقتصاد فرآورده‌های حلال

رزرو هتل خدمات ویزا خرید بلیط هواپیما عضویت در دارکوب گزارش اطلاعات اشتباه

رویداد های مرتبط


تذکر: قبل از هرگونه برنامه ریزی برای حضور و یا اقدامی در رابطه با رویدادها، از مسئولین برگزاری، صحت اطلاعات مورد نظر، شامل زمان، مکان و جزئیات مربوطه را پیگیری نمایید.