SliderSliderSlider

 

کد رویداد : 33405              
وضعیت : برگزار شده
تاریخ شروع : چهارشنبه 22 آبان 98 Wed 13 November 19
تاریخ پایان : چهارشنبه 22 آبان 98 Wed 13 November 19
قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از برگزار کننده و منبع رویداد، استعلام نمایید.
کشور، شهر و محل برگزاری :
آسیا، خاورمیانه، ایران، استان اصفهان، اصفهان، دانشگاه اصفهان
Asia, Middle East, Iran, Isfahan Province, Isfahan
سطح برگزاری : داخلی، ملی
نوع ورودی : نیاز به ثبت نام و رزرو
برگزارکننده : دانشگاه اصفهان - مرکزپژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زیستی دارویی
اطلاعات تماس : ۰۳۱۳۷۹۳۲۳۹۷ -۰۹۹۰۲۸۴۰۴۵۱ ایمیل: mbiology.products@gmail.com
منبع ذکر رویداد : سایت دبیر خانه همایش( http://ccns.ui.ac.ir )

 شکلات،قهوه

زمان برگزاری همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی ؛اصفهان - در محل دانشگاه اصفهان  - در تاریخ 22 آبان ماه 98 میباشد .

محورهای همایش:

ابعاد تاریخی، فرهنگی و اجتماعی

ارزش غذایی و جایگاه آن در سبد غذایی مردم

ابعاد بهداشتی و درمانی

صنایع غذایی مرتبط

ترکیبات فرآسودمند حاوی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی

شیرین کننده ها و شیرینی جات ایرانی

اقتصاد و تجارت

زیست شناسی

کشاورزی و تولید محصولات مرتبط

سایر موارد مرتبط

تاریخ برگزاری: ۲۲ آبان ۱۳۹۸
تاریخ میلادی: 2019-11-13
مهلت ارسال چکیده: ۱۳۹۸/۵/۲۰
اعلام نتایج داوری چکیده مقالات: ۱۳۹۸/۶/۲۰
مهلت ارسال اصل مقاله: ۱۳۹۸/۷/۱۵
اعلام نتایج داوری اصل مقاله: ۱۳۹۸/۷/۳۰
مهلت ثبت نام: ۱۳۹۸/۶/۳۰

مسیر یابی رزرو هتل خدمات ویزا خرید بلیط هواپیما عضویت در دارکوب گزارش اطلاعات اشتباه
دانشگاه اصفهان

رویداد های مرتبط


تذکر: قبل از هرگونه برنامه ریزی برای حضور و یا اقدامی در رابطه با رویدادها، از مسئولین برگزاری، صحت اطلاعات مورد نظر، شامل زمان، مکان و جزئیات مربوطه را پیگیری نمایید.