کنفرانس پژوهش در مديريت ، اقتصاد و توسعه تفلیس خرداد 99
مديريت
زمان برگزاری هفتمین کنفرانس بين المللي پژوهش در مديريت ، اقتصاد و توسعه ؛تفلیس - در محل دانشگاه جرجیا تفلیس - در تاریخ 16 خرداد 99 میباشد .
مدیریت و اقتصاد دو مفهومی هستند که در پیشرفت همه جانبه نقش بسزایی دارند و می بایست با نگاهی عمیق تر این دو را کنار هم قرار داد تا به تدابیر ارزنده و راهگشا در توسعه دست یافت و ایجاد چنین نگاهی به هم افزایی و هم اندیشی و همگرایی نیاز دارد که یکی از بهترین ابزار تحقق آن برگزاری کنفرانسهای علمی پژوهشی است که به عنوان موتور محرک رویدادهای بزرگ علمی و تحولات فناورانه به شمار می روند.
یکی از اهداف دیگر این رویداد ارائه راهکارهای نوین جهت جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی و توسعه زیر ساخت ها ، با تکیه بر اصول مدیریتی و ترفندهای اقتصادی، جهت اشتغال زایی و کارآفرینی است
مطالب، اخبار و گزارش ها
رویدادهای جدید
- همایش بین المللی علوم و فناوری نانو...
- همایش ملی علوم اجتماعی ،روانشناسی و...
- همایش ملی مدیریت و حسابداری جیرفت 1400
- همایش ملی یافته های نوین درعلوم...
- کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، سازه...
- کنفرانس بین المللی مطالعات نوین...
- کنفرانس بین المللی علوم اسلامی، پژوهش...
- کنگره بین المللی تحقیقات بین رشته ای...