SliderSliderSlider
ایونت رو

 

کد رویداد : 6896              
وضعیت : برگزار شده
تاریخ شروع : سه شنبه 27 مهر 95 Tue 18 October 16
تاریخ پایان : پنج شنبه 29 مهر 95 Thu 20 October 16
قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از برگزار کننده و منبع رویداد، استعلام نمایید.
کشور، شهر و محل برگزاری :
آسیا، خاورمیانه، ایران، استان تهران، تهران،
Asia, Middle East, Iran, Tehran Province, Tehran
سطح برگزاری : داخلی، بین المللی، ملی
نوع ورودی : نیاز به ثبت نام و رزرو
برگزارکننده : انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران. دانشگاه تربیت مدرس.
اطلاعات تماس : 02144293450 - 02144293455 - ifstacongress@gmail.com 02144293459
منبع ذکر رویداد : سایت دبیر خانه کنگره( www.ifstacongress.ir )

محورهاي همايش----------------

روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
نانوتکنولوژی و نانو بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
بهینه سازی پسماندهای صنایع غذایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
بهره‌وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه – فضایی و نظامی
سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی

مهلت ارسال متن كامل مقالات: 31 تیر 1395

ایونت رو عضویت در ایونت رو گزارش اطلاعات اشتباه

رویداد های مرتبط


تذکر: قبل از هرگونه برنامه ریزی برای حضور و یا اقدامی در رابطه با رویدادها، از مسئولین برگزاری، صحت اطلاعات، شامل زمان، مکان و... را پیگیری نمایید.