SliderSliderSlider
ایونت رو

 

کد رویداد : 9378              
وضعیت : برگزار شده
تاریخ شروع : جمعه 26 شهریور 95 Fri 16 September 16
تاریخ پایان : جمعه 26 شهریور 95 Fri 16 September 16
قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از برگزار کننده و منبع رویداد، استعلام نمایید.
کشور، شهر و محل برگزاری :
آسیا، خاورمیانه، ایران، استان همدان، همدان،
Asia, Middle East, Iran, Hamedan Province, Hamedan
سطح برگزاری : داخلی، بین المللی
نوع ورودی : نیاز به ثبت نام و رزرو
برگزارکننده : موسسه کاوشگران علم و دانش بوعلی سینا، مرکز همایشی بنیاد همایش، مرکز توسعه ه
اطلاعات تماس : 08138253512-08138253513
منبع ذکر رویداد : سایت دبیر خانه کنفرانس( http://9.iseconf.ir/ )

محورهای همایش :

محور اصلی صنایع غذایی وسلامت، بسته بندی و کاربردعلوم غذایی:
کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
غذاهای فراسودمند، پری¬بیوتیک و پروبیوتیک
کاربرد اسانس¬ها و عصاره¬های طبیعی در صنایع غذایی
ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
امنیت و ایمنی مواد غذایی
بحران آب و صنایع غذایی
غنی¬سازی مواد غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
فرمولاسیون مواد غذایی
صنایع فرآورده¬های گوشتی
صنایع فرآورده¬های غلات
صنایع بسته¬بندی مواد غذایی
صنایع فرآورده¬های لبنی
صنایع روغن
روش های نوین پایش کیفیت
نانوفناوری در صنایع غذایی
بسته بندی نوین
ماشین آلات و تجیزات در صنایع غذایی
فرآورده های غذایی ارگانیک
روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی
نقش تغذیه در سلامت جامعه
نقش غذا های آماده در مدیریت بحران
راهکارهای کاهش افزودنی ها در صنایع غذایی
بيوتكنولوژي در صنايع غذايي
شيمي مواد غذايي و افزودني هاي غذايي
روشهاي نوين فرآوري در صنايع غذايي
روشهاي نوين نگهداری مواد غذايي
تکنولوژی مواد غذایی
روشهاي نوين پايش كيفيت مواد غذايي
بهداشت و ايمني مواد غذايي
مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
بهينه سازي سيستم هاي نوين در تضمين كيفيت
فرآورده هاي غذايي ارگانيك
ريزپوشاني(ميكروكپسولاسيون) در صنايع غذايي
فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي
مدلسازي وبهينه سازي فرآيند در صنايع غذايي
بسته بندي در صنايع غذايي
بهينه سازي استفاده از پسماندهاي صنايع غذايي
توليد و ارزش غذايي محصولات بومي
راهكارهاي كاهش افزودني هاي مصنوعي در صنايع غذايي
نقش مديريت در صنايع غذايي
غذاهاي فراسودمند، پري بيوتيك و پروبيوتيك
بهينه سازي و بهره وری مصرف انرژي در صنايع غذايي
نانوتكنولوژي و نانوبيوتكنولوژي در صنايع غذايي
اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي: نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه
كاربرد فيلتراسيون غشايي در صنايع غذايي( ميكرو،اولترا،نانو،اسمز معكوس و...)
استفاده از روشهاي غير حرارتي ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و...)
ميكروكپسولاسيون در صنایع غذایی
نانوكپسولاسيون و رهايش هوشمند
كاربرد بيوسنسورها در صنايع غذايي
كاربرد شبكه هاي عصبي و پردازش تصوير در صنايع غذايي
سایر پژوهش ها در صنایع غذایی وعلوم غذایی
محور اصلی کشاورزی ، غذاومحصولات ارگانیک :
راهکارهای تولید فرآورده های ارگانیک در دام ، طیور ، آبزیان و حشرات اقتصادی
غذای دام ارگانیک
سلامتی دام و محصولات دامی ارگانیک
باقی مانده مواد شیمیایی، دارویی در تولیدات دامی و شیلاتی
ژنتیک و اصلاح نژاد دام، طیور و آبزیان و تولیدات ارگانیک
معیارها و روش های تشخیص در تولیدات دامی سالم
فرآوری محصولات دامی و شیلاتی ارگانیک
ارزش گذاری اقتصادی محصولات ارگانیک و سنجش تقاضای بازار
ساير پژوهش هاي نوين در عرصه محصولات ودست آوردهای ارگانیک

ایونت رو عضویت در ایونت رو گزارش اطلاعات اشتباه

رویداد های مرتبط


تذکر: قبل از هرگونه برنامه ریزی برای حضور و یا اقدامی در رابطه با رویدادها، از مسئولین برگزاری، صحت اطلاعات، شامل زمان، مکان و... را پیگیری نمایید.