SliderSliderSlider
ایونت رو

 

کد رویداد : 11865              
وضعیت : برگزار شده
تاریخ شروع : دوشنبه 09 اسفند 95 Mon 27 February 17
تاریخ پایان : دوشنبه 09 اسفند 95 Mon 27 February 17
قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از برگزار کننده و منبع رویداد، استعلام نمایید.
کشور، شهر و محل برگزاری :
آسیا، خاورمیانه، ایران، استان اصفهان، اصفهان،
Asia, Middle East, Iran, Isfahan Province, Isfahan
سطح برگزاری : داخلی، ملی
نوع ورودی : نیاز به ثبت نام و رزرو
برگزارکننده : دانشگاه اصفهان
منبع ذکر رویداد : سایت دبیر خانه همایش( qb2f.ui.ac.ir )

محورهای همایش

۱- غذای حلال

۱-۱- قرآن و غذای حلال

۱-۲- غذا از منظر سایر ادیان

۱-۳- ملاک‌ها و توصیه‌های دینی در خصوص تغذیه‌ی مطلوب

۱-۴- حیوانات حلال و حرام گوشت

۱-۵- مواد غذایی ذکر شده در قرآن کریم

۱-۶- رزق حسن، رزق حلال و رزق طیب

۱-۷- غذای حلال و تکوین جنین (مراحل قبل از بارداری)

۱-۸- غذای حلال و مراحل رشد جنین (دوران بارداری)

۱-۹- مواد تشکیل‌دهنده غذای مطلوب

۱-۱۰- تغذیه و حفظ ذخائر محیط زیست

۱-۱۰-۱- رعایت حقوق حیوانات

۱-۱۰-۲- حفظ حیات وحش

۱-۱۰-۳- حفظ پوشش های گیاهی

۲- تغذیه و سلامت انسان

۲-۱- تغذیه و سلامت روح و روان

۲-۲- سن و تغذیه

۲-۳- آسیب‌شناسی وضعیت موجود تغذیه در ایران و جهان

۲-۴- اثر آلاینده‌های زیستی در تغذیه

۲-۵- غذاهای طبیعی و غذاهای مصنوعی

۲-۶- تغذیه و طب مکمل

۲-۷- ارتباط تغذیه با باروری و ناباروری

۲-۸- غذا درمانی

۲-۹- غذاهای آماده (فَست فود)

۳- فقه تغذیه

۳-۱- فقه تغذیه از منظر قرآن و حدیث

۳-۲- آرای اندیشمندان اسلامی در عرصه فقه تغذیه

۳-۳- مطالعات بین رشته ای فقه تغذیه

۳-۴- فقه تغذیه از منظر ادیان

۳-۴- احکام مستحدثه فقهی در تغذیه

۴- غذا و سبک زندگی

۴-۱- سبک زندگی و رژیم غذایی

۴-۲- آداب تهیه غذا

۴-۳- آداب خوردن غذا

۴-۴- رعایت حقوق دیگران در خوردن غذا

۴-۵- افراط و تفریط در تغذیه

۴-۶- حقوق اجتماعی و تغذیه

۴-۷- تأثیر زمان و مکان در تغذیه

۵- امساک در غذا

۵-۱- انواع رژیم‌های پرهیز غذایی

۵-۲- روزه و سلامت انسان

۵-۳- روزه در ادیان گوناگون

۶- صنایع غذایی

۶-۱- راهکارهای آماده‌سازی، طبخ و نگهداری غذا

۶-۲- بررسی ذبح شرعی در دین مقدس اسلام و سایر ادیان

۶-۳- فن آوری های نوین تولید مواد غذایی

۶-۴- ارزیابی نقاط قوت و ضعف فن آوری های غذایی

۷- تجارت غذا

۷-۱- پیامدهای تقلب در تهیه مواد غذایی

۷-۲- تجارت غذای حلال

۸- غذا و اقتصاد مقاومتی

۸-۱- ابعاد وابستگی در حوزه مواد غذایی

۸-۲- نقش آموزه های قرآنی در استقلال غذایی

۸-۳- مصادیق موفق فعالیت های علمی در جهت کاهش وابستگی در عرصه غذایی

۹- سایر موارد مرتبط

ایونت رو عضویت در ایونت رو گزارش اطلاعات اشتباه

رویداد های مرتبط


تذکر: قبل از هرگونه برنامه ریزی برای حضور و یا اقدامی در رابطه با رویدادها، از مسئولین برگزاری، صحت اطلاعات، شامل زمان، مکان و... را پیگیری نمایید.