دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران 96
کد رویداد : 22839
وضعیت :
برگزار شده
تاریخ شروع :
چهارشنبه 25 بهمن 96
Wed 14 February 18
تاریخ پایان :
پنج شنبه 26 بهمن 96
Thu 15 February 18
قبل از هر گونه برنامه ریزی و اقدامی، صحت اطلاعات را از برگزار کننده و منبع رویداد، استعلام نمایید.
کشور، شهر و محل برگزاری :
آسیا، خاورمیانه، ایران، استان مازندران، ساری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
Asia, Middle East, Iran, Mazandaran Province, Sari
سطح برگزاری : داخلی، بین المللی، ملی
نوع ورودی : نیاز به ثبت نام و رزرو
منبع ذکر رویداد : سایت دبیرخانه کنگره( ifstacongress.ir )
محورهاي همايش-------------------
روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
روشهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات
سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
غذاهای فراسودمند
کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
امنیت و ایمنی موادغذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
فرمولاسیون نوین مواد غذایی
نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی